Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

1. Ποιοι Είμαστε

Το www.nuera.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης Σαμαράς Γ. Δημήτριος με διακριτικό τίτλο DS Group και έδρα την Ηλιούπολη Αττικής επί της Πλατείας Αεροπορίας και της οδού Αριστάρχου 2, ΤΚ 163 41 και Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9950733.

Ο ιστότοπος μας (Website) βρίσκεται στην διεύθυνση: https://nuera.gr.

2. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί τα συλλέγουμε;

Κατά την επίσκεψή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Nuera.gr ή/και στις σελίδες της DS Group είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε κάποια προσωπικά σας στοιχεία, πχ το Όνομα σας, το Επίθετο σας, την Διεύθυνση της κατοικίας σας ή της επιχείρησης σας, το τηλέφωνο σας, το email σας κτλ, αυτά είναι στοιχεία τα οποία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από την εταιρεία μας με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, την βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε, την σχετική ενημέρωσή σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας καθώς και την διασφάλιση της ποιότητας αυτών.

Τα στοιχεία αυτά τηρούνται αποκλειστικά και μόνο από εμάς, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να διασφαλίσουμε την ασφαλέστερη συλλογή, μεταφορά και αποθήκευση των δεδομένων σας, καθώς εγγυόμαστε πως τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν από κανένα τρίτο, πλην συνεργαζόμενων εταιρειών και μόνο όταν αυτό πραγματοποιείται για την δική σας εξυπηρέτηση (πχ. Εταιρίες Μεταφορών, Courier, κτλ.), χωρίς την δική σας συγκατάθεση, με βασική εξαίρεση όπου προβλέπεται από τον Νόμο και τις σχετικές διατάξεις του Κράτους για της αρμόδιες και μόνο Αρχές.

Το Nuera.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας σας, για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το Nuera.gr, για ειδικές προσφορές του Nuera.gr, για προσφορές και νέα της εταιρείας DS Group και του ηλεκτρονικού καταστήματος Nuera.gr, για την παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμών.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το Nuera.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας μας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των πληρωμών.

Με μοναδική εξαίρεση τον αριθμό συναλλαγής, τον αριθμό λογαριασμού ή/και τον IBAN καθώς και τα στοιχεία του/των δικαιούχου/χων που μας κοινοποιούνται από την τράπεζα με σκοπό την ταυτοποίηση της συναλλαγής.

Επίσης συλλέγονται και ορισμένα ανώνυμα τεχνικά στοιχεία, όπως η διεύθυνση IP, ο τύπος browser του χρήστη, η ανάλυση της οθόνης του χρήστη ή το λειτουργικό σύστημα του συστήματος που χρησιμοποιεί ο χρήστης, κτλ.

Αυτά τα στοιχεία συλλέγονται με σκοπό την ορθή λειτουργεία του ιστότοπου, αποφυγή Spam καθώς και για να βελτιώσουμε την εμφάνιση διαφημίσεων και τη λειτουργικότητα του Site μας.

3. Σχόλια / Αξιολογήσεις Προϊόντων

Όταν κάποιος χρήστης / πελάτης σχολιάσει ή αξιολογεί κάποιο προϊόν ή υπηρεσία μας τότε συλλέγονται κάποια στοιχεία του όπως, πχ. Όνομα, Επίθετο ή Ψευδώνυμο, Εικονίδιο/Φωτογραφία Προφίλ (αν το επιλέξει ο χρήστης) και το σχόλιο του ή η αξιολόγηση του.

Επίσης συλλέγονται και ορισμένα τεχνικά στοιχεία, όπως η διεύθυνση IP, ο τύπος browser του χρήστη, η ανάλυση της οθόνης του χρήστη ή το λειτουργικό σύστημα του συστήματος που χρησιμοποιεί ο χρήστης, κτλ.

Αυτά τα στοιχεία συλλέγονται με σκοπό την ορθή λειτουργεία του ιστότοπου, αποφυγή Spam καθώς και για να βελτιώσουμε την εμφάνιση διαφημίσεων και τη λειτουργικότητα του Site μας.

4. Cookies

Τα cookies είναι μικρά τμήματα κειμένου (text file) που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας (browser) από έναν ιστότοπο (site) που επισκέπτεστε. Διευκολύνει τον ιστότοπο να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, όπως την προτιμώμενη γλώσσα σας και άλλες ρυθμίσεις.

Κάτι τέτοιο μπορεί να διευκολύνει την επόμενη σας επίσκεψη και να κάνει τον ιστότοπο πιο χρήσιμο για εσάς.

Τα cookies παίζουν σημαντικό ρόλο. Χωρίς αυτά, η χρήση του ιστού θα ήταν μια πολύ πιο περίπλοκη εμπειρία.

Χρησιμοποιούμε τα cookies για πολλούς λόγους. Τα χρησιμοποιούμε, για παράδειγμα, για την απομνημόνευση των προτιμήσεών σας, για να σας προσφέρουμε σχετικές διαφημίσεις με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, για να υπολογίσουμε τον αριθμό των επισκεπτών σε μια σελίδα μας, για να σας διευκολύνουμε να εγγραφείτε στις υπηρεσίες μας αλλά και για να προστατεύσουμε τα δεδομένα σας.

5. Newsletter

Τα ­­Newsletter είναι μια υπηρεσία που χρησιμοποιούμε με σκοπό την ενημέρωση σας για τα νέα και τις προσφορές της εταιρίας μας. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για την αποστολή διαφημίσεων με αυτοματοποιημένα μέσα, ισχύει το λεγόμενο σύστημα «opt-in», δηλαδή η αποστολή τους επιτρέπεται μόνον κατόπιν ρητής συγκατάθεσης του παραλήπτη, με μοναδική εξαίρεση την παράγραφο 3 του άρθρου 11 του ν. 3471/2006, όπου ορίζεται ότι «Τα στοιχεία επαφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποκτήθηκαν νομίμως, στο πλαίσιο της πώλησης προϊόντων ή υπηρεσιών ή άλλης συναλλαγής, μπορούν να χρησιμοποιούνται για την απευθείας προώθηση παρόμοιων προϊόντων ή υπηρεσιών του προμηθευτή ή για την εξυπηρέτηση παρόμοιων σκοπών, ακόμη και όταν ο αποδέκτης του μηνύματος δεν έχει δώσει εκ των προτέρων τη συγκατάθεση του, υπό την προϋπόθεση ότι του παρέχεται κατά τρόπο σαφή και ευδιάκριτο η δυνατότητα να αντιτάσσεται (unsubscribe), με εύκολο τρόπο και δωρεάν, στη συλλογή και χρησιμοποίηση των ηλεκτρονικών του στοιχείων, και αυτό σε κάθε μήνυμα σε περίπτωση που ο χρήστης αρχικά δεν είχε διαφωνήσει σε αυτή τη χρήση». Στα μέσα αυτά, με τα οποία η επικοινωνία πραγματοποιείται χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, συμπεριλαμβάνονται τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο διαδίκτυο, τα μηνύματα σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (SMS, MMS), τα φαξ κ.λπ.

Εξαίρεση στον κανόνα αυτόν αποτελεί η περίπτωση στην οποία τα στοιχεία επικοινωνίας του παραλήπτη αποκτήθηκαν από τον αποστολέα στο πλαίσιο παρόμοιας, προηγούμενης συναλλαγής, κυρίως πώλησης παρόμοιων προϊόντων ή υπηρεσιών. Επιπλέον, σε κάθε μήνυμα, ακόμα και σε αυτά που στέλνονται με συγκατάθεση, πρέπει να αναγράφεται η ταυτότητα του αποστολέα και να παρέχεται ένας έγκυρος τρόπος τερματισμού της περαιτέρω αποστολής τέτοιων μηνυμάτων (unsubscribe).

Στο www.nuera.gr για το σύστημα λειτουργίας των Newsletter μας χρησιμοποιούμε και σύστημα Opt-In, δηλαδή ο χρήστης – πελάτης κατά την εγγραφή του ή κατά την διαδικασία ηλεκτρονικής παραγγελίας προϊόντων μπορεί αν θέλει να εγγραφεί δωρεάν στο αυτοματοποιημένο σύστημα μηνυμάτων, σε άλλες περιπτώσεις κάνουμε και χρήση του συστήματος Double Opt-In, δηλαδή για να εγγραφείτε στο Newsletter μας, δεν αρκεί μόνο να πληκτρολογήσετε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο αντίστοιχο πεδίο των δικτυακών μας τόπων και να μας το αποστείλετε, θα πρέπει να κάνετε και δεύτερη επιβεβαίωση του email σας μέσω αυτοματοποιημένου μηνύματος που θα λάβετε στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα μας δώσετε προκειμένου να βεβαιώσετε πως η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ανήκει.

Έτσι μπορούμε να διαφυλάξουμε πως δεν θα μπορέσει κάποιος άλλος να σας «γράψει» στο newsletter μας άθελα σας αλλά και να βεβαιώσουμε την ορθότητα της διεύθυνσης Email που μας δώσατε.

Επίσης συλλέγονται και ορισμένα τεχνικά στοιχεία, όπως η διεύθυνση IP, ο τύπος browser του χρήστη, η ανάλυση της οθόνης του χρήστη ή το λειτουργικό σύστημα του συστήματος που χρησιμοποιεί ο χρήστης, ποιοι χρήστες άνοιξαν τα email και αν επισκέφτηκαν σε κάποιο σύνδεσμο (link), κτλ.

Αυτά τα στοιχεία συλλέγονται με σκοπό την ορθή λειτουργεία του ιστότοπου, αποφυγή Spam καθώς και για να βελτιώσουμε την εμφάνιση διαφημίσεων και τη λειτουργικότητα του Site μας.

6. Analytics, Marketing και Remarketing

Η εταιρία μας με σκοπό να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών καθώς και να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας για νέα προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και για να βλέπετε διαφημίσεις σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας χρησιμοποιούμε ορισμένα εργαλεία που παρέχονται από εταιρίες όπως η Google, το Facebook, το Skroutz, κ.α..

Για αυτό τον λόγο χρησιμοποιούμε υπηρεσίες Analytics, Marketing και Remarketing.

Μέσω αυτών των υπηρεσιών κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης (cookies) στο Google, το Facebook, το Skroutz, κ.α., ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου της κάθε εταιρίας, και μπορείτε να τις βρείτε παρακάτω.

Google: https://policies.google.com/privacy

Facebook: https://www.facebook.com/privacy

Skroutz: https://www.skroutz.gr/privacy

Best Price: https://www.bestprice.gr/policies/privacy

7. Σκοποί Επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Σας ενημερώνουμε ότι ορισμένα από τα προσωπικά στοιχεία σας (διεύθυνση, τηλέφωνο, e mail), που είναι αποθηκευμένα στη βάση δεδομένων μας, ενδέχεται να αποτελέσουν, σύμφωνα με τα προαναφερθέντα, αντικείμενο επεξεργασίας με τους ακόλουθους σκοπούς:

7.α. Για την επικοινωνία μας, μαζί σας σε ότι αφορά την παραγγελία σας.

7.β. Για την επικοινωνία μας, μαζί σας σε σχέση με διαγωνισμούς, κληρώσεις ή/και άλλες εκδηλώσεις.

7.γ. Για να σας ενημερώνουμε και να σας αποστέλλουμε προσφορές και ενημερωτικό υλικό σχετικά με τα προϊόντα και υπηρεσίες μας.

7.δ. Για στατιστικούς σκοπούς και έρευνα.

7.ε. Γενικότερα, για την προώθηση και προαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών μας, εφόσον το επιθυμείτε.

8. Αρχείο Προσωπικών Δεδομένων

Ο κάθε χρήστης – πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος Nuera.gr έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει αγορά προϊόντων, είτε είναι εγγεγραμμένος χρήστης είτε όχι (αγορά χωρίς εγγραφή – επισκέπτης)

Η δημιουργία λογαριασμού πραγματοποιείται από τον επισκέπτη είτε επιλέγοντας αυτοματοποιημένα μοναδικό username, με το προσωπικό email και κωδικό πρόσβασης (password) είτε, εφόσον διαθέτει λογαριασμό σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Google & Twitter, να εγγραφεί με τα στοιχεία οποιουδήποτε εκ των προαναφερόμενων λογαριασμών, δηλ. email/password, χωρίς υποχρέωση να δηλώσει κανένα επιπλέον προσωπικό του στοιχείο.

Η DS Group και το ηλεκτρονικό της κατάστημα Nuera.gr, μέσω των λειτουργιών, που παρέχει η αντίστοιχη ειδική εφαρμογή (Facebook / Google / Twitter / oAuth) θα λαμβάνει γνώση και θα τηρεί μόνον το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που έχει δηλώσει, κατά την εγγραφή του στην αντίστοιχη προαναφερόμενη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης ο χρήστης.

Για τη χρήση των στοιχείων του λογαριασμού του χρήστη, όταν η εγγραφή γίνεται μέσω συνδεδεμένης εφαρμογής τρίτου παρόχου υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρονται πιο αναλυτικά και παρακάτω.

Προαιρετικά ο χρήστης μπορεί να δηλώσει το φύλο, τον τόπο διαμονής και την ημερομηνία γέννησής του καθώς και να δημοσιεύσει μία φωτογραφία του.

Για ολοκλήρωση παραγγελίας – αγοράς προϊόντων, το οποίο προϋποθέτει, ότι οι επισκέπτες ή/και οι εγγεγραμμένοι χρήστες του Nuera.gr θα υποβάλλουν παραγγελίες ηλεκτρονικά ή/και τηλεφωνικά απαιτείται η γνωστοποίηση μερικών επιπλέον αναγκαίων προσωπικών στοιχείων (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση: οδός, αριθμός, περιοχή, ΤΚ, στοιχεία ΑΦΜ & Δ.Ο.Υ., εφόσον ο χρήστης επιθυμεί την έκδοση τιμολογίου, Τηλέφωνο επικοινωνίας, κτλ.).

Τα παραπάνω προσωπικά στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν από την DS Group για τη διεκπεραίωση της συναλλαγής ηλεκτρονικά, για την επιβεβαίωση – ταυτοποίηση του χρήστη σε κάθε αναγκαία περίπτωση και για την αποστολή της παραγγελίας στο χρήστη.

Τα δεδομένα αυτά δεν εκχωρούνται σε τρίτα μέρη. Ενδέχεται όμως, να ανακοινωθούν σε συνεργάτες για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (πχ. Μεταφορικές Εταιρίες, Εταιρίες Ταχυμεταφορών Courier) για λόγους διεκπεραίωσης και αποστολής της παραγγελίας σας, για διαφημιστικούς ή/και στατιστικούς σκοπούς (Facebook, Google, Instagram) και μόνο για χρήση που θα αφορά προϊόντα ή υπηρεσίες μας.

Διασφαλίζουμε δε πως τα στοιχεία που δηλώνονται από τους χρήστες δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους εάν αυτοί δε σχετίζονται με την παροχή ή/και την εκπλήρωση της ζητηθείσας από τον χρήστη υπηρεσίας ή προϊόντος και με κανένα τρόπο δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν καθοιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την:

8.α. Επεξεργασία, Ολοκλήρωση ή/και Αποστολή των υπηρεσιών ή των προϊόντων (σύμφωνα με τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις του Nuera,gr),

8.β. Ενημερωτική υποστήριξη των χρηστών (Emails εξέλιξης της παραγγελίας τους, κ.α.)

8.γ. Επιλογή του περιεχομένου που προσφέρεται στους χρήστες, ώστε να είναι συναφές με τις γενικές τους προτιμήσεις,

8.δ. Ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων, προτιμήσεων των χρηστών σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω της ιστοσελίδας www.nuera.gr,

8.ε. Εξυπηρέτηση της ομαλής λειτουργίας του site καθώς και διενέργεια ερευνών για τη βελτίωση των υπηρεσιών του site.

9. Διευθήσεις IP – IP addresses

H διεύθυνση IP καθορίζεται από τον παροχέα της σύνδεσης (Internet Provider) μέσω της οποίας ο Η/Υ, το κινητό, το Tablet ή/και οι Smart συσκευές του χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, επομένως και στην ιστοσελίδα του Nuera.gr.

Η διεύθυνση IP κρατείται από το Nuera.gr για τεχνικούς λόγους και για λόγους ασφαλείας των συστημάτων της Ιστοσελίδας (Server, την Βάση Δεδομένων Database Δικτύου κ.α.) και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

Η διεύθυνση IP πρόσβασης του χρήστη δύναται να γνωστοποιηθεί, εφόσον ζητηθεί – τηρουμένης της κατά Νόμον προβλεπόμενης διαδικασίας – από τις αρμόδιες αστυνομικές ή δικαστικές αρχές ή άλλες κρατικές αρχές.

10.Δικαίωμα Πρόσβασης και Διαγραφής Προσωπικών Δεδομένων

Σύμφωνα με το νόμο και τις διατάξεις των άρθρων 11, 12 & 13 του Ν. 2472/1997 έχετε το δικαίωμα της πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα, που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Επίσης σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 13 του Ν. 2472/1997 έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε διαγραφή των δεδομένων αυτών.

Για το σκοπό αυτό μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων της εταιρίας μας στα εξής στοιχεία:

Σαμαράς Δημήτριος (Πλατεία Αεροπορίας και Αριστάρχου 2, Ηλιούπολη, Αττικής, ΤΚ 16341, Τηλ.: 210 9950773 ή στο e-mail: [email protected]).

Μπορείτε να διαβάσετε όλους τους όρους χρήσης, τις προϋποθέσεις και την πολιτική απορρήτου εδώ.

Η επιχείρηση Σαμαράς Γ. Δημήτριος με διακριτικό τίτλο DS Group διατηρεί κάθε δικαίωμα αλλαγής των Όρων Χρήσης και Προσωπικών Δεδομένων χωρίς δέσμευση για την ενημέρωση των επισκεπτών/χρηστών που επισκέπτονται του δικτυακούς τόπους της ή/και κάνουν οποία χρήση παρεχόμενων υπηρεσιών/πληροφοριών και πάντα μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο ελληνικό και ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο για τα ζητήματα αυτά.

Εάν κάποιος επισκέπτης – χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους χρήσης, τις προϋποθέσεις και τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν κείμενο οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες/πληροφορίες όπου παρέχονται στους δικτυακούς τόπους της επιχείρησης.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.