• Παραλαβή από το κατάστημα Ηλιούπολης (Δωρεάν)

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα Ηλιούπολης χωρίς επιπλέον κόστος από το ποσό της παραγγελίας σας.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να έρθετε στο κατάστημα Ηλιούπολης.

  • Αποστολή μέσω Ταχυμεταφορικής (Courier)

Μπορείτε να επιλέξετε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας μέσω ELTA Courier (Πόρτα-Πόρτα) σε όλη την Ελλάδα και ειδικότερα:

Αθήνα & Προάστια για δέματα έως 3.0 kg το κόστος των μεταφορικών είναι 2.50 € και υπάρχει επιβάρυνση 1.00 € για κάθε επιπλέον 1.0 kg,

Για την Ηπειρωτική & Νησιωτική Ελλάδα για δέματα έως 3.0 kg το κόστος των μεταφορικών είναι 3.50 € και υπάρχει επιβάρυνση 1.00 € για κάθε επιπλέον 1.0 kg.

Τα μεταφορικά υπολογίζονται αυτοματοποιημένα βάση του πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους (όποιο είναι μεγαλύτερο) της παραγγελίας σας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αν για κάποιο λόγο δεν υπολογιστούν αυτόματα θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή με email από κάποιον εκπρόσωπο της εταιρίας μας για το σύνολο των μεταφορικών της παραγγελίας σας.

Η επιλογή της Εταιρίας Courier είναι στην ευχέρεια της εταιρίας μας και δεν μπορείτε να επιλέξετε εσείς την εταιρία, πάρα μόνο αν επιλέξετε να χρεωθείτε εσείς τα μεταφορικά, στην περίπτωση αυτή δεν θα είναι δυνατό να επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.

Αν η παραγγελία σας έχει πολύ μεγάλο βάρος ή όγκο, κάποιος εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει για να σας ενημερώσει για τους εναλλακτικούς τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας.

  • Αποστολή με Μεταφορική Εταιρία 

Αν η παραγγελία σας έχει μεγάλο όγκο ή βάρος τότε είναι πολύ πιθανό χρειαστεί να σας αποσταλεί με Εταιρία Μεταφορών στην περιοχή σας. Αυτός ο τρόπος αποστολής είναι κατόπιν συνεννόησης με εσάς και την εταιρία μας.

Αν θέλετε να δείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας, πατήστε εδώ.

Κατηγορίες Προϊόντων