• Χρειάζεται να γίνω μέλος για να κάνω τις αγορές μου on-line;

Όχι απαραίτητα, το Nuera.gr έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, έτσι λοιπόν μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας online 24 ώρες το 24ωρο χωρίς να είναι απαραίτητο να έχετε κάνει εγγραφή.

Να τονίσουμε όμως πώς για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία σας ακόμα και σαν επισκέπτης θα πρέπει οπωσδήποτε να καταχωρίσετε κάποια προσωπικά σας στοιχεία στα αντίστοιχα πεδία κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης τις παραγγελίας σας.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τους Όρους Χρήσης και τις Προϋποθέσεις.

 

  • Πώς μπορώ να παραγγείλω τα προϊόντα που θέλω;

Μπορείτε να παραγγείλετε απ ευθείας από το Nuera.gr, αυτός ο τρόπος είναι ο πιο εύκολος για να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίας σας ηλεκτρονικά ακόμα και χωρίς να έχετε εγγραφεί.

Αν όμως επιλέξετε να εγγραφείτε θα μπορείτε να δείτε το ιστορικό των παραγγελιών που έχετε πραγματοποιήσετε, να διαχειριστείτε τις διευθύνσεις τιμολόγησης και παράδοσης των παραγγελιών σας καθώς και να επεξεργαστείτε τον κωδικό και τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Το Nuera.gr έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο προκειμένου να είναι πάρα πολύ εύκολο αλλά και ασφαλές να πραγματοποιήσετε όλες τις αγορές σας online.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε και να τα προσθέσετε στο καλάθι σας.

Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης – μέλος στο Nuera.gr τα στοιχεία σας θα είναι αποθηκευμένα στον λογαριασμό σας για κάθε σας παραγγελία και δεν θα χρειάζεται να συμπληρώνετε τα στοιχεία σας κάθε φορά, αν δεν θέλετε να κάνετε εγγραφή μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας κανονικά συμπληρώνοντας όμως κάποια απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας κάποιος εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο που μας έχετε δώσει για να επιβεβαιώσουμε τα προϊόντα και τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

 

  • Πως θα αναζητήσω το προϊόν που ψάχνω;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνετε αναζήτηση προϊόντων, μπορείτε για παράδειγμα να πληκτρολογήσετε τον κωδικό, το μοντέλο ή ακόμα και ένα χαρακτηριστικό του προϊόντος στην αναζήτηση που βρίσκεται στο πάνω μέρος σε όλες τις σελίδες του Nuera.gr.

Αναζήτηση Προιόντων - Nuera.gr

Θα δείτε πως αυτό το πεδίο αναζήτησης είναι live, δηλαδή πληκτρολογώντας το οτιδήποτε θα αρχίσουν να εμφανίζονται αποτελέσματα για προϊόντα που ταιριάζουν στους όρους αναζήτησης σας, επίσης τα αποτελέσματα θα δείτε πως σας εμφανίζουν φωτογραφία των προϊόντων αλλά και τις τιμές τους.

Τόσο απλά!

Αντίστοιχο πεδίο αναζήτησης προϊόντων έχουμε προσθέσει και στο κάτω – κάτω μέρος σε όλες τις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Αναζήτηση Προιόντων_Foo - Nuera.gr

Επίσης μπορείτε να πλοηγηθείτε στις κατηγορίες των προϊόντων μας από την Αρχική σελίδα του Nuera.gr, όπου στην αριστερή πλευρά θα βρείτε όλες τις βασικές κατηγορίες των προϊόντων μας και πατώντας πάνω στην κατηγορία που σας ενδιαφέρει θα αναπτυχθεί ένα νέο μενού με όλες τις υποκατηγορίες προϊόντων που περιλαμβάνει η κύρια κατηγορία που επιλέξατε.

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αρκεί να κάνετε κλικ στο πλήκτρο “Κατηγορίες Προϊόντων”

Κατηγορίες Προϊόντων σε όλες τις σελίδες

Κατηγορίες Προϊόντων σε όλες τις σελίδες

  • Που θα βρω τις Κατηγορίες Προϊόντων όταν δεν είμαι στην Αρχική Σελίδα;

Έχουμε αφήσει περισσότερο χώρο για τα προϊόντα στην και τα χαρακτηριστικά τους έτσι για να μπορέσετε να δείτε τις κατηγορίες των προϊόντων θα πρέπει να κάνετε κλικ στο πλήκτρο “Κατηγορίες Προϊόντων” όπως φαίνεται παρακάτω.

faq_products_categoriesfaq_products_categories_open

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε για οποιοδήποτε ζήτημα μαζί μας,

Τηλεφωνικά στο 210 9950733, με Email στο [email protected] ή με μήνυμα μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας.

    Κατηγορίες Προϊόντων