Αναστολή Λειτουργίας του Φυσικού Καταστήματος στην Ηλιούπολη

Ενημέρωση: 29/4/2020

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης από τις 4/5/2020 θα είναι και πάλι ανοιχτό το κατάστημα μας στην Ηλιούπολη Αττικής για παραλαβές εξοφλημένων παραγγελιών και παράδοση – παραλαβή ηλεκτρονικών προϊόντων για Επισκευή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/2xmBhki

Με εκτίμηση,
Σαμαράς Γ. Δημήτριος – DS Group
Nuera.gr


Ενημέρωση: 31/3/2020

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως με τις μέχρι σήμερα αποφάσεις της κυβέρνησης, αναστέλλεται η λειτουργία του φυσικού μας καταστήματος στην Ηλιούπολη Αττικής μέχρι νεοτέρας, και έτσι δεν θα είναι εφικτό να εξυπηρετείται το κοινό εντός του καταστήματος.


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως με τις μέχρι σήμερα αποφάσεις της κυβέρνησης, αναστέλλεται η λειτουργία του φυσικού μας καταστήματος στην Ηλιούπολη Αττικής έως και 31/3/2020 και έτσι δεν θα είναι εφικτό να εξυπηρετείται το κοινό εντός του καταστήματος.

Επισημαίνουμε πως η παραλαβή παραγγελιών από το κατάστημα της Ηλιούπολης δεν θα είναι εφικτή για το κοινό γιαυτό τον λόγο και δεν θα είναι εφικτό να επιλέξετε την παραλαβή από το κατάστημα της Ηλιούπολης και την εξόφληση της παραγγελίας σας στο κατάστημα.

Η εταιρεία μας θα λειτουργεί κανονικά για αποστολές παραγγελιών και τηλεφωνική – ηλεκτρονική εξυπηρέτηση σας.

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση μπορείτε να καλείτε τα τηλέφωνα 2102208654 και 2109950733 καθημερινά από τις 9:00 έως τις 18:00 εκτός Σαββάτου.

Όλες οι παραγγελίες θα γίνονται ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και θα αποστέλλονται με την Elta Courier που συνεργαζόμαστε στην διεύθυνση που θα δηλώσετε κατά τη παραγγελία σας.

Σχετικά με τις αποστολές δεμάτων – παραγγελιών στον χώρο σας ισχύουν τα παρακάτω σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε λάβει από την εταιρεία Elta Courier:

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας:

• η είσοδος των πελατών στα ταχυδρομικά καταστήματα θα γίνεται τμηματικά, ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου (ένας πελάτης κάθε 10τμ) με μέγιστο αριθμό πελατών σε αναμονή, τα 3 άτομα. Οι υπόλοιποι πελάτες θα πρέπει να περιμένουν υποχρεωτικά την σειρά τους εκτός του χώρου του καταστήματος.
• οι παραδόσεις συστημένων, μικροδεμάτων και δεμάτων, οι εισπράξεις αντικαταβολής, οι πληρωμές συντάξεων και επιδομάτων και όλες οι συναλλαγές με τους ταχυδρόμους και τους διανομείς του ομίλου ΕΛΤΑ θα πραγματοποιούνται στην είσοδο του κτηρίου του παραλήπτη (κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου), σε ανοικτό χώρο, τηρώντας την απαραίτητη απόσταση του ενός μέτρου, ενώ για την υπογραφή θα χρησιμοποιούνται τα μέσα (στυλό) του πελάτη.

Υπενθυμίζουμε ότι προκειμένου να διευκολύνουν τους πελάτες τους να αποφύγουν τις μετακινήσεις τους, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία επέκτειναν τον χρόνο παραμονής των ανεπίδοτων ταχυδρομικών αντικειμένων (συστημένων επιστολών και δεμάτων) στα ταχυδρομικά καταστήματα, μέχρι νεωτέρας.

Επιπλέον, έχουν ήδη ξεκινήσει απολυμάνσεις, από εξειδικευμένα συνεργεία σε όλα τα καταστήματα και τους χώρους εργασίας ενώ θα απολυμανθεί σταδιακά και ο στόλος των οχημάτων.

Λόγω των ειδικών συνθηκών που προκύπτουν από την πανδημία, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ζητούν την κατανόηση των πελατών τους για περιπτώσεις καθυστερήσεων στην ταχυδρομική εξυπηρέτηση και έκτακτων αλλαγών στα ωράρια και τη λειτουργία κάποιων καταστημάτων.

Σας ευχαριστούμε για τη κατανόηση και θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε πως παρακολουθούμε τις εξελίξεις και τις επίσημες ανακοινώσεις της Πολιτείας και είμαστε σε ετοιμότητα για την υιοθέτηση πρόσθετων μέτρων, εφόσον χρειαστεί.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Nuera.gr